Ajankohtaista

SYYSKOKOUS 28.11.2022

Tänään pidettiin KeuSote 873 JHL ry:n syyskokous. 

Kokouksessa oli luonnollisestikin käsiteltävänä tärkeitä ja vakaviakin asioita jäsenten etuja ajatellen. 

Mutta siellä myös naurettiin, kannustettiin ja taputettiin hyville jutuille.                                                                                          KIITOS kaikille kokousjärjestelyihin osallistuneille. Tarjoilut ja tunnelma olivat lämpimät ja toivottivat osallistujat tervetulleiksi. 

Kokousasioina jäsenkokous hyväksyi mm. vuoden 2023 toimintasuunnitelaman ja talousarvion. Keski-Uudenmaan kuntayhtymän siirtyminen alueelle toi esille monia haasteita luottamusmiesverkoston kehittämisessä ja työsuojeluvaltuutettujen roolissa tulevaisuudessa. 

Yhdistysverkoston kehittämisessä myös yksityisen sote-sektorin edunvalvonnan vahvistamista sivuttiin kokouskeskustelussa. 

Ilahduttavasti saimme uusia aktiiveja toimintaan mukaan. Tervetuloa kaikille uusille hallituksen jäsenille ja aktiiveille!                Tästä on hyvä jatkaa alueen edunvalvonnan vahvistamista.Arvontaakin oli ja pääpalkinnon voittaja oli Jaana Ingatius.            Myös 60-vuotispäivää viettävää jäsentä muistettiin oman toivomuksensa mukaan Intersportin lahjakortilla.   

Syksyn 2022 ohjelma on nyt nähtävillä "Tapahtumat"-sivulla. Käy katsomassa ja ilmoittaudu mukaan syksyn menoihin!

On risteilyä, käsitöitä, sadunkorjuujuhlaa ja tietysti syyskokous. Muistathan toimia ilmoituksen yhteydessä olevia ilmoittautumisohjeita ja -osoitteita.HUOM! HUOM! Ammattiliitot JHL ja OAJ kutsuvat kaikki mukaan #Eräpäivä-mielenosoitukseen, joka järjestetään Helsingin Senaatintorilla 24. elokuuta kello 16 alkaen. Tule mukaan vaatimaan palkkakaaoksen selvittämistä.


Lähde nauttimaan kesäteatterista 9.6.22 klo. 19. Krapille Tuusulaan!
Keski-Uudenmaan Teatteri esittää menestysfarssin " Voi veljet!" Lavalla nähdään Seppo Halttunen, Antero Nieminen, Seppo Pirskanen, Sanna Saarijärvi, Juha Suihko, Kalle Tahkolahti, Jari Vainionkukka, Elina Varjomäki & Veera Väisänen.