Odotus elokuva ti 19.4. klo 19. Studio 123 Järvenpää

13.04.2022

Tule kanssamme leffaan rentoutumaan ja nauttimaan valkokankaan upeista ulottuvuuksista.

Jäsenenämme pääset viidellä eurolla mukaan Odotus-elokuvan erikoisnäytökseen 19.4.2022 klo 19. Studio 123, Järvenpää. Lippujen normaalihinta on 15e ja niitä saa saatavuuden mukaan teatterilta ostaa lisää vaikkapa kaverille. Lisäksi näytökseen on mahdollista ostaa itselleen nautittavaksi kuohu-, puna- tai valkoviiniä.

Elokuvan päänäyttelijä Inka Kallén veti Odotus-elokuvan kuvausten aikana Seilin saarella työryhmälle joka aamu joogatunnin. Hän halusi tarjota ihmisille fyysisen harjoituksen lisäksi mahdollisuuden pysähtyä ennen kuvauspäivän alkua. Katsojilla on mahdollisuus saada maistiainen kuvausaamujen tunnelmasta Inkan vetämällä "minijoogalla" ennen elokuvanäytöstä. Lyhyt rentouttava ja rauhoittava jooga tehdään leffateatterin tuolissa istuen ja soveltuu kaikille. Elokuvan jälkeen Inka on paikan päällä kertomassa elokuvan teosta ja vastaamassa katsojien kysymyksiin.

Lippuja on varattu 20 henkilölle.

Liput maksetaan teatterilla käteisellä (tai mobilebaylla) Tarjalle 

Lisätietoja puh. 050 497 8939

Löydät Tarjan varustettuna JHL:n-tunnuksin 😊teatterin yläaulasta.

#odotus #järvenpää #mäntsälä #pornainen #hyvinkää #nurmijärvi #tuusula #jhl #jhl873 #keskiuudenmaansote #hyvinvointialue #keskiuusimaa