AJANKOHTAISTA

Hei, Jäsen!

Yhdistyksen keväinen jäsenkokous pidetään ke 26.4.2023.  

Älä ohita sähköpostia, vaan toimi ilmoittautumisohjeiden mukaan.

Tervetuloa!


                       Tervetuloa Keski-Uudenmaan Sote JHL ry:n (JHL873) kevätkokoukseen


                        Keskiviikkona 26.4.2023 klo 18.00 Ravintola Harlekiini
                                                          os. Jussinkuja 1 Hyvinkää


Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.
- toimintakertomus ja tilinpäätös 2022
- toiminnantarkastajan lausunto
- tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Muistamme kevätkokousessa 1.1. – 30.6.2023 50- ja 60 vuotta täyttäneitä jäseniämme lahjakortilla. Lahjakortin arvo on 30€ ja saat valita, haluatko sen Intersportiin vai Suomalaiseen kirjakauppaan.
Osallistujien kesken arvotaan keväinen herkkukori.


Ilmoitathan osallistumisestasi 19. huhtikuuta mennessä sähköpostiosoitteeseen jhl873ry@gmail.com Kerro mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautuessasi.

Terveisin
Keski-Uudenmaan Sote JHL ry:n hallitus
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2023! 

Vuosi vaihtuu ja uusia asioita tapahtuu. Yhdistyksessämme on tapahtunut aktiivien osalta muutoksia ja tässä onkin väistyvän puheenjohtajan Anu Huovisen jäähyväissanat jäsenistölle. Anulle kiitos menneestä yhteistyöstä ja Tiinalle tietysti tervetuloa joukkoomme.

Anu Huovinen  31.12.2022: 

"Hei kaikki jäsenet.

Kun 2019 vuoden alussa yhdistyksemme 873 perustettiin, empä olisi uskonut millaiselle matkalle lähden mukaan, kun minut valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi ja pääsin vielä luottamusmieheksikin. Olin aivan uusi ja vihreä ay-toiminnassa, mutta olin halukas oppimaan. Ja voi miten antoisa ja opettavainen tämä matka onkaan ollut!

Omalta kohdaltani kuitenkin matkani yhdistyksen puheenjohtajana sekä varapääluottamusmiehenä päättyy tänään 31.12.2022 ja on aika suunnata katse tulevaisuuteen uusin silmin ja sydän avoinna. Katson uteliaana mitä se tuo tullessaan.

Kiitän sydämeni pohjasta pääluottamusmiestämme Pia Honkasta siitä kaikesta opastuksesta, ohjauksesta, miljoonista neuvoista ja varsinkin kärsivällisyydestä, meillä on ollut yhdessä huikea matka! En olisi voinut parempaa "oppiäitiä" saada tälle matkalle, kuin mitä Pia on ollut.

Kiitos kaikille jäsenille kuluneista vuosista ja lämpimästi tervetuloa nyt myös Etevalaiset jäsenet kun siirrymme hyvinvointialueelle. Edunvalvonnan suhteen voitte kaikki olla turvallisin mielin, koska seuraajani on Etevalta siirtynyt Tiina Aalto ja hän aloittaa heti vuoden 2023 alusta varapääluottamusmiehenä sekä yhdistyksen puheenjohtajana. Jos häneltä on jotain kysyttävää tms., voi häneen olla yhteydessä sähköpostiosoitteella tiina.aalto@keusote.fi.
Jäsenpostia voi halutessaan muutenkin lähettää osoitteeseen jhl873ry@gmail.com.

Lämmin halaus kaikille, pidetään huolta toisistamme ja oikein ihanaa uutta vuotta 2023!

terveisin; Anu Huovinen"

SYYSKOKOUS 28.11.2022

Tänään pidettiin KeuSote 873 JHL ry:n syyskokous. 

Kokouksessa oli luonnollisestikin käsiteltävänä tärkeitä ja vakaviakin asioita jäsenten etuja ajatellen. 

Mutta siellä myös naurettiin, kannustettiin ja taputettiin hyville jutuille.                                                                                     KIITOS kaikille kokousjärjestelyihin osallistuneille. Tarjoilut ja tunnelma olivat lämpimät ja toivottivat osallistujat tervetulleiksi. 

Kokousasioina jäsenkokous hyväksyi mm. vuoden 2023 toimintasuunnitelaman ja talousarvion. Keski-Uudenmaan kuntayhtymän siirtyminen alueelle toi esille monia haasteita luottamusmiesverkoston kehittämisessä ja työsuojeluvaltuutettujen roolissa tulevaisuudessa. 

Yhdistysverkoston kehittämisessä myös yksityisen sote-sektorin edunvalvonnan vahvistamista sivuttiin kokouskeskustelussa. 

Ilahduttavasti saimme uusia aktiiveja toimintaan mukaan. Tervetuloa kaikille uusille hallituksen jäsenille ja aktiiveille!  Tästä on hyvä jatkaa alueen edunvalvonnan vahvistamista.

Arvontaakin oli ja pääpalkinnon voittaja oli Jaana Ingatius.                                                                                                             Myös 60-vuotispäivää viettävää jäsentä muistettiin oman toivomuksensa mukaan Intersportin lahjakortilla.   

Syyskokouksen arpajaisten pääpalkinnon voittaja Jaana Ignatius.